43
Didi Soğuk Çay
Detaylar
23 Yorum yapıldı
133 Puan verildi
Puanını Ver!
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
23:47, 26.03.2015
bir çay tiryakisi olarak en çok tercih ettiğim çaykurun sunmuş olduğu ve bilhassa bergamotlu olanı bir harika.
09:55, 23.01.2015
o kadar sevdikki eve başka içecek girmez oldu hem lezzetli hem güzel
20:37, 04.09.2014
soğuk çay mış aldım resmen meyve suyuydu üç yudum içtim atıp başka marka aldım üzerine soguk çay yazıpta millete bildiğimiz meyve suyunu satmayın
21:29, 12.08.2014
Reklamının iticiliği ürüne de yansıyor. Belki kaliteli bir ürün ama reklamın gölgesinde kalıyor. Bu yüzden elim her rafa uzandığında "didi, hihihih" kulaklarımda yankılanıyor. Almadım, alabileceğimi de zannetmiyorum :))
20:05, 06.07.2014
Didi markasında ve tanıtım reklamında ve ürünlerinde koruyucu içerir ibaresinin okuanbilirliği olmadığı haricinde, teneke kutu yerine daha sağlıklı kutuların kullanılabilmesi dışında bir olumsuz durum görmüyorum. İnsan sağlığına yararı dışında extra içerdikleirnde zarar teşkil etmiyorsa ki inş öyledir.
13:04, 19.04.2014
di üzerine "koruyucu içerir" yazamıyor ve müşteriyi yanıltıyor.Kutusunun ü
19:02, 09.02.2014
tadını çok sevdim ancak gözden kaçırdığınız ve çok önemli bir şey var.Kaliteli markaların çoğu üzerine koskocaman "koruyucu içermez" yazıyor ancak didi üzerine "koruyucu içerir" yazamıyor ve müşteriyi yanıltıyor.Kutusunun üzerinde çok küçük bir puntoyla "koruyucu içerir" ibaresi var.Bu yazıyı daha büyük ve görüleblir şekilde yazmalrnı rica edyrm...
07:49, 17.12.2013
Öncelikle harika bi tadı var. Ice Tea gibi mi hayır değil yerini tutabilir mi evet hatta Ice tea gibi sadece içinde şeker basılmış içtikce ağırlaşan bi içiçek değil ben nezaman ıce tea içsem şekeri hep bana fazla geldi yalnız bunda tarif edemediğim ferah bi tat var şekeride ağır değil ve en güzeli bana cola gibi sağlıksız içeceği unutturdu..;)
21:08, 01.11.2013
adı üzerinde soguk çay ama aroma tadı ve tatlandırıcısı fazla olduğu için pek çay tadı alınamıyo denemelik aldım 2 kez ama birdaha almam Ice Tea nın yerini alamaz bu tatla kesinlikle ama almasını isterim Ice Tea pahalı :) beklentim Ice Tea içicilerinin birazını kaybederse belki fiyat indirimine gider :)
22:45, 27.10.2013
reklamın iticiliği yüzünden alıp da deneyemedim bir türlü. sanki içersem reklamdaki teyze gibi cırlak ve sevimsiz olrum diye korkuyorum :)
Puan Grafiği
İzleyenler