Engin Utkan
Detaylar
36 Yorum yaptı
88 Puan verdi
Yorumları
11:02, 04.08.2013
Dondurmaları çok güzel. Meyvalıların çoğu sütsüz sorbet şeklinde hazırlanmış. Favorim çilek. Göktürk'te açıldıkları günden itibaren hit oldular. Önünde sıralar oluyor.
11:44, 17.07.2013
Eski Nikon'cuyum. Dijital geçişinde Nikon ilk etapta çok geç ve geride kaldı. İlk Canon'um Canon G2 idi "Prosumer" kategorisi. Daha sonra 30D aldım gayet memnunum. Yalnız tekrar daha ufak kamera gerekti (aynasız). Sony Nex-6 aldım bu sefer çok memnunum. Canon aynasızlarda biraz geride kaldı. Sonuçta yarışta kim önde ise onunlayım :-)
12:39, 26.05.2013
Gokturk, Bahcekoy ve Akatlarda var. Zeytinyaglilar, börek manti guzel. Ama en guzeli menemen, harika yapiyorlar. Mekan ev yemekleri konsepti.
00:09, 22.05.2013
Basın lansmanından gelen detaylara göre 5 üzerinden 5 alır. Çıkınca alacağım herhalde, görünen o ...
10:16, 28.04.2013
Samsung Galaxy S4 bence şık bir telefon. Ekran harika, sadece kaydırma esnasında yazılar çok hafif bozuluyor. Fotoğraf makinesi çok hızlı. Müzik kalitesi iphonedan zayıf. Ben pil ömrü için aldım. Onu göreceğim daha. Android iPhone ve iOS'a göre daha dağınık, çok fazla gereksiz ayar sorusu soruyor (internet için hangi tarayıcı vs.)
11:46, 14.04.2013
Göktürk'te yedik. Her şey gayet güzel. Yemek seçeneklerinde ve müşteri deneyiminde az da olsa hep bir şeyler eksik kalıyor gibi geliyor bana, ama nasıl iyileşir ben de bilmiyorum. Yanı salatalı omletler şık. Gelen ekmek güzel ama fazla, bence bir dilim yeter.
20:26, 08.04.2013
Fiyat-kalite çok iyi. İki parça sipariş verdim ikisi ayrı yerden gayet hızlı ve aynı gün teslim oldu. 100 TL'nın üstünde o yüzden 111 ödül puanı da kazandım. Ne ala :-)
08:07, 28.03.2013
Nedense bana itici geliyor. Gitmek istemiyorum. Cagri merkezini aradim bir kere pek yardimci da olamadilar.
20:45, 18.03.2013
HD kanalları arttırması iyi oldu. İçerik olarak hala zayıf ama özellikle de filmlerde. Daha iyi içerik lazım.
12:37, 15.03.2013
Bana cazip göründü, almak isterim. Pil ömrü daha iyi iddası var ama kullanımda görmek lazım. Bazı özellikleri (dokunmadan yakın mesafe his vs gayet etkileyici) Tanıtım videsunu izleyin derim.
Puan Grafiği
İzleyenler
5 Kişi
İzledikleri
3 Kişi