Mehmet Ozan Doğan
Detaylar
20 Yorum yaptı
46 Puan verdi
Yorumları
22:14, 12.02.2013
bir bitmediler arkadaş bunlar. Balcılar bitti şimdi tablet satan o adam geldi. Sırayla çıkıp abzürt şeyler satıp billeti söğüşlmeniz ne kadar kötü
22:11, 12.02.2013
gösteriş budalası bir kişi. Her çıktğı programda cebinden bir tomar para çıkarıp masaya koyan sonradan görem biri bana göre. Bir sakıp sabancı bir vehbi koçu örnek almalı bence. İnşaatlarına gelince insanlar mutlu olsun istiyor daire fiyatları 700bin lira hangi insanlardan bahsediyor acaba
02:32, 12.02.2013
İş bankası iyi güzelde öğrenci halimla bana söz verip daha ilk extreden 20 lira kart ücreti kesip birde kibarca soyduğunu söylemesi açıkçası bana çok koydu.
02:25, 12.02.2013
İyi güzel hoş fakat fiyatı çok fazla ya. 1 lira verilir mi ufacık şeye?
02:23, 12.02.2013
Türkiyede olmalasını istemediğim markalardan biridir Migros. Yabancı marketlerin alışveriş merkezlerinin Türkiyede cirit atması çok lüzumsuz. Hiç gitmiyorum yabancı marketlere gerekte duymuyorum
02:22, 12.02.2013
Türkiyede olmalasını istemediğim markalardan biridir carrefor. Yabancı marketlerin alışveriş merkezlerinin Türkiyede cirit atması çok lüzumsuz. Hiç gitmiyorum yabancı marketlere gerekte duymuyorum
19:31, 02.02.2013
Alıştık artık TTNETe yapacak birşey yok. Fakat bu interneti kesilen insanlar nerede yaşıyorlar anlamadım. Kırsal kesimdeyim ben ve 5 yıldır bir kere bile internetimin kesildiğini görmedim
19:29, 02.02.2013
Sırf amerika israil yapımı oldukları için coca-cola veya pepsi hiç birini içmiyorum.
19:23, 02.02.2013
HEp büyük bir hevesle gittiğim ancak birşey bulamadığım bir marka. Fiyatlar uygun ölçüde ona sözüm yok fakat beğenemiyorum birşey. HE saatleri çok iyi iki yıldır takıyorum
19:21, 02.02.2013
HEr ürün mükemmel değil malesef 60 liraya aldığım tişört bir yılda eğri büğrü birşey oldu. Ama onun dışında aldığım ürünlerin çoğu iyi
Puan Grafiği
İzleyenler
1 Kişi
İzledikleri
0 Kişi